Rochii de coktail la modă în 2016

rochii de cocktail 2016
Atunci când vine vorba despre alegerea celor mai frumoase modele de rochii de coktail 2016, unele femei întâmpină dificultăți. Vor să fie cele mai frumoase, să strălucească, să atragă toate privirile dar nu știu ce să aleagă sau ce se mai poartă.

Alegerea rochiilor de cocktail 2016 nu este însă chiar atât de complicată. Lungime, culori, croieli, stiluri… este de ajuns dacă ții cont de aceste criterii. Cel mai important dintre ele este însă stilul.

Dacă vrei un look romantic, alege o rochie de cocktail 2016 din dantelă. Poți alege o croială empire, un model de patinatoare sau foarte lung. Se pretează oricărei ocazii. Iar dacă vei mai purta la ea o coafură boemă și o cordeluță foarte romantică, nu ai cum să dai greș. Poți miza și pe imprimeurile colorate sau chiar pe buline pentru a te remarca.

Dacă ai un look mai rock and roll, aliatul tău perfect trebuie să fie rochia neagră. Un model scurt, ajurat va fi cel mai bine pus în valoare de o geacă de piele.

Femeile cu un look senzual de ”femme fatale” pot alege o rochie de cocktail 2016 inspirată de cele purtate pe covorul roșu. O rochie foarte lungă, cu crăpătură, cu un dectolteu adânc în față sau în spate este cea care te va ajuta să fii cea mai glamour.

Rochia de cocktail mimimalistă perfectă este rochia albă. Cu ea nu ai cum să dai greș. Chiar dacă este cea mai simplă, te va pune cel mai bine în valoare. Dar poți miza și pe nuanțele de bleumarin, de roșu sau chiar de roz.

Cele cu un look mai clasic, poți miza fără probleme pe rochita neagră, celebra little black dress care reprezintă șicul absolut. Cu detalii din dantelă, paiete sau cu transparență, tip bustieră, scurtă sau lungă este rochia de cocktail 2016 care știe cum să te suprindă mereu.

Dacă vrei să obții un look mai sexy, nu vulgar, poartă rochia roșie. Dacă vrei să fii mai subtilă, alege un decolteu adânc în spate.

Eleganță, senzualitate, glamour…. Rochia de cocktail 2016 este mai mult decât atât.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *