Rochia albă – noua little black dress

little black dress 2016
Nu trebuie să fii neapărat invitată la un eveniment special pentru a purta rochia albă. Este din ce în ce mai populară, noua little black dress 2016 și nu are nevoie de asta.

Rochia albă se poate purta în orice ocazie. O poți purta la locul de muncă, la nuntă, la un eveniment mai special… iată mai multe cuvinte despre acest nou little black dress.

Rochia albă este o piesă emblematică din dressingul feminin. Rochia albă este partenerul ideal al verii tale, cea care îți pune bronzul în valoare, care îți înseninează dressingul și care este de ajuns atunci când vrei să te transformi repede într-o prințesă.

Din dantelă, scurtă, lungă, tip bustieră, fluidă, lejeră, vaporoasă, minimalistă… ai de ales între o mulțime de modele atunci când vine vorba despre cea mai nouă și mai frumoasă little black dress 2016.

Oare de ce este rochia albă noua little black dress? Pentru că este piesa vestimentară care a știut cum să se reinventeze sezon după sezon și să apeleze la noi detalii și materiale.

În primul rând dantela. Apoi detaliile transparente sau cele mai frumoase detalii ajurate. Dar și florile croșetate sau aplicate, fundițele sau cele mai frumoase croieli precum cele tip trapez, cele mai ample, cele drepte sau cele midi.

Rochia albă este o rochie care nu are cum să se demodeze și care înlocuiește cu succes rochia neagră în timpul sezonului estival. Vei arăta ca o zeiță grecescă dacă vei purta cea mai lungă rochie albă, vaporoasă, pusă în valoare de accesorii aurii.

Cea mai frumoasă versiune a unei rochii albe? Rochia albă din dantelî. În versiune scurtă este cea mai bună alegere cu putință. O poți purta atât cu low boots, cât și cu teniși sau sandale maro.

În plus, rochia albă, cea mai frumoasă little black dress arată minunat alături de pantofii nude sau metalici trendy ai acestui sezon.

Pentru a o pune cel mai bine în valoare, nimic nu se compară cu accesoriile negre. Sneakersii Converse o pot pune și ei cel mai bine în valoare.

Schimbă deci și tu celebra little black dress cu un white spirit și nu ai cum să dai greș.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *