Modele de pantofi cu vârf ascuțit 2016 must have 

pantofi cu varf ascutit 2016
Cu toc sau fără toc, mocasini, balerini, pantofi eleganți, cu ornamente, în versiune stilettos sau kitten heels, orice ar fi va trebui să porți neapărat o pereche de pantofi cu vârf ascuțit 2016.

Din piele clasică, suede sau întoarsă, lăcuiți, cu imprimeuri piton, bicolori sau uni afla care sunt cele mai frumoase modele de pantofi cu vârf ascuțit 2016. Se pare că moda retro este din ce în ce mai trendy și modelele de pantofi pe care le credeam demodate revin în forță.

Dacă vrei să fii cea mai frumoasă, cea mai glamour sau cea mai sic, va trebui să porți bineînțeles o pereche de pantofi tip escarpen eleganti cu vârf ascuțit. Picioarele tale vor fi puse în valoare și vei fi cea mai trendy.

Sunt cei mai buni aliați ai tăi atât pentru evenimentele mai speciale cât și pentru locul de muncă. Cei cu un model animal print sunt cei mai îndrăzneți dar și cei mai trendy în același timp.

Pantofii tip kitten heels sunt un alt model de pantofi cu vârf ascuțit 2016 foarte în vogă. Sunt comozi și arată foarte bine alături de o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 sau o fustă midi.

Mocasinii sau pantofii tip derby cu vârf ascuțit sunt cei care îți vor conferi un stil androgin, masculin-feminin minunat. Sunt clasici, sunt rock, sunt eleganți și pun în valoare un stil mai clasic.

Tocurile înalte și vârful ascuțit reprezintă chintesența eleganței. Îți pun alura feminină în evidență și sunt cea mai bună armă a ta când vrei să fii cea mai sexy și cea mai elegantă în același timp.

Balerinii cu vârf ascuțit sunt un alt model de pantofi cu vârf ascuțit 2016 foarte frumos. Sunt foarte stilați, sunt confortabili și sunt cei care te ajută să fii cea mai cool. Mai poți miza pe pantofi cu vârf ascuțit 2016 puși în valoare de bride, de franjuri sau de șireturi care să îți sublimeze picioarele.

Modele minimaliste, bicolore, cu fundita sau pompoane, în nuanțe pastelate sau clasice, metalizate sau lăcuite, sunt cele mai frumoase modele cu putință.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *