Modele de pantaloni must have pentru 2016 

pantaloni 2016
Oare cum ar fi viața noastră fără pantaloni? Chiar dacă odată cu venirea zilelor frumoase de primăvară, adorăm să purtăm cele mai frumoase rochii sau fuste, pantalonii se impun drept o piesă vestimentară must have, o valoare sigură la care nu vrem sa renunțăm pentru nimic în lume. Să nu uităm nici de blugi care sunt și ei un must have în acest sezon.

Casual, șic, practici, feminini sau eleganți…. Pantalonii se poartă în orice ocazie și în orice moment al zilei. Care este secretul celor mai frumoase modele de pantaloni 2016? Au o mulțime de modele frumoase, culori, imprimeuri, materiale sau stiluri.

În noul sezon primăvară-vară 2016, modelele de pantaloni must have sunt cele cu talie înaltă, cu imprimeuri grafice sau florale, cu dungi sau cei XXL. Să vedem ce vei alege atunci când vine vorba despre pantaloni 2016.

Între culori acidulate, motive șic, un stil mai bufant și confortabil și talie înaltă, descoperă care sunt modelele de pantaloni care te vor fermeca.

Pantalonii cu un stil țigaretă, cu cele mai frumoase imprimeuri sau culori, precum grâul îți vor conferi un look foarte sixties.

Pantalonii evazați, ”labă de elefant”. Sunt cei care ne duc cu gândul la stilul seventies, foarte în vogă în acest an, dar și anul trecut. Pantaloni 2016 care se poartă doar cu tocuri înalte deci care îți alungesc picioarele la infinit. Alături de o camașă albă vei obține cel mai frumos look.

Pantalonii cu talia înaltă. Modelele de pantaloni slim, skinny cu talia înaltă arată minunat alături de cele mai frumoase sandale de un model mai evazat dar și de cele mai frumoase detalii precum nasturii.

Nu uita de pantalonii skinny în nuanțe de camel sau de kaki cu buzunare în spate și cu detalii în față precum fermoarele. Vei avea un look rock minunat.

Pantalonii largi și oversize. Te vor seduce cu siguranță atunci când vine vorba despre pantaloni 2016. Poartă-i foarte lungi alături de pantofi cu toc sau în versiune bermudă.

Pantalonii cu motive sau cei acidulați. Pantalonii cu buline, imprimeuri geometrice, grafice, cu flori sau cu dungi sunt cei mai în vogă atunci când vine vorba despre pantaloni 2016. În nuanțe pastelate sau acidulate sunt cei mai frumoși.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *