10 tendințe must have pentru sezonul primăvară-vară 2016

moda primavara-vara 2016
Ca o fashionistă înraită demnă de numele său, trebuie să te informezi în fiecare sezon nou cu privire la cele mai în vogă tendințe. Care sunt piesele vestimentare must have, cele mai frumoase culori, materiale sau imprimeuri de purtat? Iată 10 tendinte must have atunci când vine vorba despre moda primăvară-vară 2016.

Dungile. Verticale sau orizonatale, mari, late, fine, colorate, uni, multicolore, pe o bluză sau pe o rochie, dungile vor face legea în noul sezon.

Denimul.
Cele care iubesc denimul, vor fi cu siguranță foarte încântate. În total look sau în mici tuse, pe cămăși, geci sau rochii, denimul este cel care va fi vedeta tuturor ținutelor tale. O tendință must have adică atunci când vorbim despre moda primăvară-vară 2016.

Pantalonii scurți sau maxi. Pantalonii scurți sunt cei care îți vor pune picioarele în valoare. În versiune mini sau maxi, din denim sau cu un efect desirat sunt cei mai frumoși în noul sezon.

Nuanța de albastru viu. Atunci când vine vorba despre nuanțe la modă pentru primăvară – vară 2016, albastrul este cea mai în vogă culoare. Albastru viu, klein, regal, indigo, marin sau electric, ai de unde alege.

Rochiile boeme. Noul sezon va fi cel mai lejer, cel mai romantic și cel mai boem datorită rochiilor lejere, lungi, aeriene și vaporoase.

Nuanțele de portocaliu. Mandarina, corail sau pastel, în aceasta vară, orange is the new black.

Umerii dezgoliți. Pe un top sau pe o rochie asimetrică, tendința one shoulder, adică un umăr dezgolit sau amândoi umerii dezgoliți sunt cea mai sexy tendință atunci când vine vorba despre moda primăvară-vară 2016.

Hainele cu detalii army. În afară de lănțișoare sau nasturi dubli, hainele cu detalii army înseamnă și cea mai frumoasă nuanță de kaki.

Sursa foto: theyallhateus.com

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *