Cele mai hot modele de genți pentru sezonul primăvară-vară 2016  

genti primava-vara 2016
Zilele frumoase de primăvară sunt aici iar tu te întrebi care sunt cele mai în voga modele de genți primăvară-vară 2016. Nu-i așa? Vei afla răspunsul la întrebare în acest articol.

Noul sezon va fi unul plin de contraste. De la genți și poșete aurii și argintii strălucitoare până la genți cu cele mai frumoase imprimeuri grafice sau florale, ai de unde alege.

Culorile vii. Culorile vii sunt cele care îți vor pune cel mai bine în valoare toate ținutele în acest sezon nou. Nuanțele de albastru electric, de galben însorit sau de roz barbie sunt cele mai frumoase.

Albul și negrul. Albul și negrul este cel mai frumos duo pentru modelele de genți primăvară-vară 2016. Dar nici nuanța de portocaliu nu este de neglijat. O nuanță care are o mulțime de variante de la mandarină, la corail, până la cele mai frumoase nuanțe de pastel.

Pe lângă nuanțele vii, culorile pastelate sunt cele mai frumoase atunci când vine vorba despre genți primăvară-vară 2016. Roz pastelat, verde anason, bleu ciel… aceste nuanțe sunt cele care vor veni cu un plus de feminitate pentru ținutele tale și te vor face să arăți ca și prăjiturile tale macarons preferate.

În ceea ce privește stilurile, stilul anilor ’90, unul urban se reîntoarce în forță. Pielea este și ea cea mai frumoasă atunci când vine vorba despre genți primăvară-vară 2016. De la piele clasică, cu efect de crocodil sau piele suede, gențile din piele sunt cele mai frumoase.

Atunci când vine vorba despre formă, geanta tip găleată este una din cele mai frumoase. Este o geantă originală, foarte practică, un model care arata minunat alături de un look casual-sic. Alături de pantaofi argintii și de blugi va arăta cel mai bine.

Geanta cu franjuri este cea mai forte tendință atunci când vorbim despre modele de genți primăvară-vară 2016. Franjurii nu mai sunt rezervați doar celor mai frumoase piese vestimentare. Cele mai frumoase genți pentru adeptele unui look boem.

Geanta mini este o geantă practică. Este cea care poate căra toate lucrurile tale mai importante și este regina incontestabilă a poșetelor de seară.

Te-ai pregătit să mergi la shopping?

(Visited 69 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *