Cum se poartă cu stil tricoul alb de damă în această vară

tricou alb de dama
Știai ca în domeniul modei cu un lucru foarte simplu poți face adevărate minuni? Un tricou alb este mai mult decât de ajuns pentru a fi cea mai stilată. Nu crezi? Îți propun în acest articol câteva idei de tinute cu tricou alb pentru a fi cea mai stilată în vara ce vine.

Cu tricoul alb de damă nu ai cum să dai greș. Cu el lucrurile sunt simple. Se poate purta cu aproape orice și se poate adapta oricărui stil. Mai mult decât atât, un tricou alb poate fi o piesă vestimentară cheie atunci când vrem să obținem cele mai frumoase ținute.

Dacă vrei să obții cel mai simplu look, poartă tricoul alb de damă la o pereche de blugi vintage, la o pereche de pantofi derby sau la faimoșii blugi mom pentru cel mai frumos look clasic.

Nu știi cum să te îmbraci la un interviu de angajare sau la locul de muncă? Și în această situație, tricoul alb te poate scoate din încurcătură. Este de ajuns dacă te joci cu cele mai frumoase combinații cu putință: tricou alb plus costum cu pantalon sau tricou alb plus sacou plus blugi slim.

Cele mai rock and roll dintre voi pot să poarte tricoul alb de damă la cel mai frumos look grunge. Vara poți purta tricoul alb la o pereche de pantaloni scurti desirati, la pantofi Dr. Martens sau la cei mai frumoși pantaloni din piele și la o vesta XXL.

Cele dintre voi care sunt cele mai mari fane ale unui look streetwear, pot să obțină foarte ușor cel mai frumos look. Tricoul alb se poate purta la cea mai frumoasă pereche de bascheți a sezonului primăvară-vară 2016.

Nu știi cum să porți blugii boyfriend? Ai încercat să îi porți cu un tricou alb? Este cea mai bună combinație. Cu blugii slim sau cu cei cu talie înaltă, poartă un tricou alb de damă pentru cele mai stilate și cele mai cool ținute.

Și asta nu e totul. Cu o fustă tip creion, midi sau lungă poate fi cea mai bună piesă vestimentară care să te pună în valoare seara. În plus, te mai poți juca și cu cele mai frumoase culori sau contraste de culori: un sacou roz cu un tricou alb, o geacă albastră cu un tricou alb sau să porți ținute ton pe ton- un tricou alb cu o pereche de blugi albi.

Sursa foto: aliexpress.com

(Visited 47 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *