Ce modele de blugi purtăm în primăvara anului 2016

modele blugi 2016
Se pare că sezonul primavara-vara 2016 va fi plasat sub semnul denimului. Dar chiar dacă pe scena modei există o mulțime de modele de blugi, sunt unele care în fiecare sezon se diferențiază de restul și care se impun drept un must have.

De la blugii XXL până la blugii brodați, trecând și prin blugii prespălați sau destroyed, cei mai celebri designeri au rivalizat în imaginație pentru ca blugii să fie cei mai în vogă și în noul sezon.

Blugii boyfriend. Adoptă un stil masculin-feminin sau unul androgin datorită blugilor boyfriend care sunt foarte în vogă și în aceasta primavară sau vară. Indoiți puțin deasupra gleznei, arată minunat în nuante de indigo, prespalați, sobri sau destroy. Aceste modele de blugi 2016 sunt cele care îți vor conferi un look casual, boyish sau sexy.

Blugii minimalisti
. Less is more. Și această zicală este foarte adevărat și în cazul denimului care este de ajuns pentru a crea cele mai frumoase ținute. Linii pure, croieli stricte, culori închise… niciun detaliu nu trebuie sa distrugă acest material perfect.

Blugii foarte deschiși la culoare. Odată cu venirea zilelor frumoase de primăvara garderoba trebuie să devină mai frumoasa, mai dulce și mai blânda. Blugii foarte deschiși la culoare, prespalati, albi chiar vor fi cei mai frumoși alături de topurile fluide și de sandalele minimaliste ale noului sezon.

Blugii customizați. Care sunt cele mai frumoase modele de blugi 2016 care te vor face să ieși în evidenta? Blugii cu cele mai frumoase detalii precum broderiile, aplicațiile de tot felul, precum imprimeurile, strasurile, perlele, motivele patchwork sau florile.

Blugii evazați. Stilurile vintage și seventies sunt foarte în vogă în acest an. Deci și cele mai frumoase modele de blugi evazati. Blugii evazati sunt cei care te vor ajuta să fii cea mai boema.

Blugii slim și skinny. Blugii slim nu sunt deloc demodați. Sunt cei care se reinventează mereu în ritmul sezoanelor, cu cele mai frumoase culori și imprimeuri. Sunt cei care îți vor pune de minune silueta în valoare.

Blugii colorați
. Denimul colorat, fie el pastelat, fie în nuanțe flashy, este o tendință forte atunci când vine vorba despre modele de blugi 2016. Trebuie sa ii porți fără a mai sta prea mult pe gânduri pentru un look foarte dinamic și colorat.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *